Ne demek?

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rekabet üzere faktörlere sargılı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapısının daha ali bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede daha kazançlı olabileceği konusunda hemfikirler.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları koyu insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı önemli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın anında kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla sevap orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması ciğerin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Binalarda mukannen standartlarda mahal alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Haricen antree yakışır bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli fakat yangın simultane dâhilen açılmalıdır (Antipanik mekanizma), yürekeride kullanılacaksa antipanik pas sistemine tavır göre lüzumlu bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın anında açılmamaktadır.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının öbür bir önemli sebebi bile herhangi bir haramilik vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları için kolay açılabilmektedir.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya dürüst ve kolaylıkla açılabilen örgüya sahiptir.

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli ve bakımları manzum olarak kuruluşlmalıdır. Kapının rabıtalı çhileışmasını peylemek midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere daşenlerin durumu muayene edilmeli ve gerekirse bakım Yangın çıkış kapısı istanbul mimarilmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme aldatmaınan bu makalemızda;

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya sadık ve kolay açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu yöntem yardımıyla kapı yekta bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Bu konuda salahiyettar yangın firmasından muavenet alabileceğiniz üzere, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile eğitim verdikleri bilinmektedir.

Firmaların umumi olarak pratik yöntemi; Apartmanların Mecra Odası aksamından birer yangın merdiveni kapısı açarak; horda bulunan Garaj adına iniş yürekin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre dikilmek için örutubet taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına illet olan çekicilik dürüstışını keser ve insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlar.

Report this wiki page