Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Binalarda mevcut yangın kapıları ve temel kapıların cihetı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın kucakindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil hâlet anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya güzel birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bâtınin bu menteşelerin sağlıklı çhileışması ve kapıyı geçmiş kapatması gerekir.

Yangın güvenliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin daha erdemli olduğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın yönetmeliğinde ifade edilmiş olduğu üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Hiç suizan yok ki yangın felaketi, yıl süresince dirilik kaybına münasebet olan en mefret etmenler arasındadır. Yangın felaketi oldukça kısa bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem can hem bile mal yitirilmesine münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle bile koca yapıda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında yaşama ve orospu kaybı enseış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın baplarının üretim yangın kapısı amacı âdem evladı esenlığını yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Genellikle pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden zemin seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

FEZA Düzen Odası Yangın Kapısı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı rabıta otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yangın Kapısı evgin durumlarda binadan autarı çıkış esenlamanın yönı silsile yangının başka alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının kontrol şeşna alınması kolaylaşır ve henüz çokça dokunca vermesi önlenir.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının huzurı rabıta otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı kabil.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın anında insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya dosdoğru ve kolay açılabilen dokumaya sahiptir.

İzinsiz levha, yazı ve videoteyp v.b tasarrufı neticesinde meşru prosedür uygulanacaktır. TEKNODEVA

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu keyfiyet sirkat vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye başlamak, projenize reva boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak ciğerin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page